The Fact About istanbul petek tamiri That No One Is Suggesting

Wiki Article

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

Kalite tesadüfile değildir hertürlü tesisat arıza onarım işlerinizde sizlere en iyi hizmeti vermekten gurur duyuyoruz Kaçak tesbiti Petek yıkama Aklınıza gelebilecek tüm arıza işlerinde size bir telefon kadar yakınız.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the best YouTube encounter and our hottest options. Learn more

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Bu sebeple hem kombi arızalarınızın giderilmesi hem de rutin kombi muayeneleriniz için en yakın kombici ile iletişime geçmelisiniz. Kombinizin doğru çalışması elektrik, doğalgaz ve sudan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. 

İhtiyacınız kadar epoksi macunu elinizde iyice yoğurun. Delik veya çatlaktan çok daha büyük olacak şekilde ayarladıktan sonra; elinizle iyice yoğurarak karışımı hazırlayın. Karışımın rengi değiştiğinde kullanıma hazır demektir.

Bu sebeple petekler ısınmaz. Isınmayan petekler, işini bilen tesisat ustaları tarafınca yapılması gerekli bir temizlik işlemidir.

Umarım bu blogum faydalı olmuştur. Sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak diğer arkadaşlarımızında yararlanmasını sağlayabilirsiniz.

Isıtma Soğutma ve Beyaz eşya sistemlerinde Dünya markaları ve ekipmanları ile hizmetinizdeyiz.

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

Mr Usta olarak, İstanbul ve Ankara'da kombi servisi hizmetleri sunmaktayız istanbul petek tamiri ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaktayız.

one adet vana sıkışmış değişmesi gerekiyor ve buna bağlı 1 peteğin de temizlenmesini istiyorum. petek tesisatın son peteği ve salondadır. ilgili fotoğrafları paylaşıyorum. teşekkürler

Herzaman iş yapmak kolay lakin müşteriyi memnun etmek zor benim ve ekip arkadaşlarımın ilk önceliyi siz deyerli müşterilerimizin memnuniyetidir

Sıhhi tesisat kombi montajı tamiri fancoil montaj ve tesisatı Petek temizliği ve montajı bilimum tamirat işleri yapılır

Report this wiki page